perjantai 8. marraskuuta 2013

Lemppari kuppikakut

Nämä kuppikakut on mun ihan ehdottomat lempparit, parempia en ole ikinä maistanut. Oikeesti. Pari kaveria kysyi aamulla perhekahvilassa olisiko minulla mitään hyvää reseptiä (molemmilla kun on tyttärien synttärit tulossa) joten lupasin tämän ohjeen heille laittaa. Nyt sitten ajattelin laittaa tämän tänne ihan itsellenikin, ja teille muillekin tietysti. :) Kuorrute ei ole "alkuperäinen" vaan olen sen jostain muualta joskus googlettanut. Kyseessä on siis



Magnolia bakeryn vaniljakuppikakut

250 g margariinia
4 dl sokeria
4 munaa
2 dl maitoa
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria



Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sihtaa taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Täytä kuppikakkuvuoat 2/3 täyteen, taikinasta tulee n. 24 kuppikakkua, eli kaksi pellillistä.(Käytän aina peltiä muffinssien ja cupcakesien leivonnassa) Paista uunissa 175c keskitasolla n. 20min.


Kuorrute
200g maustamatonta tuorejuustoa
150g pehmeää voita (/margariinia)
n.5½ dl tomusokeria (itse käytän osan mansikkatomusokeria)
Vatkaa tuorejuusto ja rasva notkeaksi ja lisää tomusokeria niin paljon, että saat pursotettavan massan. Tästä pitäisi riittää ainakin 12 isoon kuppikakkuun, ihan koko satsiin noita normaalinkokoisia tällä ei kuorruta. Tai riippuu tietysti paljonko kuorrutetta laittaa. ;)






Tässäpä nyt tämän blogin ensimmäinen resepti. :) Ensimmäinen lukijakin on blogille tullut, jei! Tervetuloa Jenni! <3

Kuvat on viime kesältä synttäreiltäni. En olekaan vähään aikaan noita leiponut siis, oliskohan jo aika...?Ehkä sunnuntaille kun on isänpäiväkin? :)


Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!