lauantai 2. marraskuuta 2013

Uusi koti

Oi voi, ei se nyt meinaa silti käynnistyä, tämä bloggaaminen vaikka "uudessa kodissa" ollaankin. No, en ota tästä paineita, päivitän silloin kun siltä tuntuu. :)



Tänään olen menossa "tyttöjen iltaa" viettämään, kaverini tupareihin/pikkujouluihin. :) Tein kaverille simppelin kortin leimasimilla ja tussilla valmiille korttipohjalle. Lahjaksi ajattelin viedä tuommoisen herkkukorin, kaveri on kuitenkin ikäiseni (eli puolessa välissä kolmeakymppiä) ja vuosi(kausi)a omillaan asunut, joten mitään "perinteisiä" astia/pyyhelahjoja en nyt halunnut hommata, niin tarpeellisia kuin ne tietysti ovatkin. Korissa Fresita -pullo, 2 erilaisia keksejä (valkosipuli ja rosmariini) ja 2 erilaista leikattavaa tuorejuustoa (ruohosipuli ja paprika) sekä mini konvehtirasia. Korttiin kirjoitin kuvaamisen jälkeen vielä kaverini sukunimen postiluukkuun ja tietysti tervehdyksen sisälle.



Nyt taidan mennä laittamaan saunan päälle ja kaivelemaan vaatekaappia, josko sieltä jotain päällepantavaa löytyisi... Vähän epätoivoinen tehtävä, kun ei ole tälläisissä illanistujaisissa pitkiin aikoihin tullut oltua. Mutta ehkä mä jotain keksin. :)


Ihanaa lauantai-iltaa!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!