keskiviikko 12. marraskuuta 2014

DIY Valaisin


Samalla kun sain huonekalutetriksen pelattua ja uudet sohvat paikalleen, vaihdoimme myös olohuoneen valaisinta. Aiemmin meillä oli semmoinen [ruma ja] tavallinen neljän spotin kattovalaisin, mutta nyt toteutin kauan mielessä olleen pienen tuunauksen. Ei mitään pyörän uudelleenkeksimistä, on näitä vastaavia näkynyt muuallakin. :)

Tilasin loppukesällä meidän makkariin uudet valaisimet taloon.comista. Samalla tilasin myös muutaman riippuvalaisimen ripustusosan ja nyt toinen niistä pääsi käyttöön. Löysin kirppikseltä sopivan, kammottavan rumalla kankaalla päällystetyn varjostimen. Poistin kankaat ja siinä pä se! :D Enää tarvitsi saada mies asentamaan valaisin paikalleen ja se olikin yllättävän helppoa! ;) Valaisimesta lähtee aika hassu varjo, joka alkuun pisti kyllä silmään jonkin verran... Nyt siihen on jo tottunut ja se on oikeastaan ihan kiva.

Nyt ajatuksena olisi kuitenkin tehdä vähän muutoksia. Ajattelin tilata näitä "ripustusosia" lisää, ja tehdä ns. rypäsvalaisimen. Mietityttää vaan tuo kattokiinnityskohta, että miten sen toteuttaa... No, sitä voi miettiä vielä.Muutenkin taloon.comista löytyy ihania valaisimia (tapeteista, jne. puhumattakaan). Aiempaan keittiösuunnittelupostaukseen liittyen, nämä valaisimet olisivat tosi kivoja keittiöön ja ruokailutilaan. Tämä Cyklist valaisin olisi hieno esim. avohyllyjen edessä, ja tässä Stanford -valaisimessa on jotain todella hupaisaa, ja se voisi olla aika kiva ruokapöydän valaisimena. Ja kuten sanoin, sivustolta löytyy kyllä niin paljon kivoja valaisimia että!

Tämä kirjoitus osallistuu nettirautakauppa taloon.com:in blogikilpailuun http://www.sisustusniksit.fi kutsuttuna. Olisi mukava jos äänestäisitte minua - tai jotain toista suosikkianne - kilpailussa! :) Kaikki äänestäjät osallistuvat Bosch akkuporakoneen arvontaan! Kilpailu päättyy 30.11. ja voit äänestää (ja jättää täten arpalippuja) vaikka joka päivä. :)


Laura

p,s, Kuvissa näkee kyllä loistavasti kuinka sitä aurinkoa kaivattaisiin, ylemmät valaisinkuvat on otettu toissa viikolla eräänä aurinkoisena päivänä ja alin tänään aamupäivällä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!