sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ihana koti!


















Eilen oli kyllä niin ihana kesäpäivä, oikeastaan kesän ensimmäinen päivä kun voi puhua kunnolla kesäpäivästä. Aurinko paistoi ja mittari näyttä 23 plusastetta. Ihanaa! Saimme myös viettää päivää todella mukavassa seurassa tutustuen aivan ihanaan, valoisaan kotiin. Meillä oli siis blogitreffit ja tällä kertaa pääsimme kylään Marikan luokse!

Marikan perheen koti on kyllä niin ihanan valoisa ja eilinen sää toi kodin parhaat puolet kyllä niin hyvin esiin että! Kuvia räpsittiin taas ja tässä nyt osa omistani, näitäkin aika paljon mutta oli niin vaikea taas karsia. :D

Ensin juotiin skumpat omenapuun alla ja otettiin pikakuulumiset. Sitten siirryttiin sisätiloihin ihastelemaan ja kahvittelemaan. Oli kyllä taas jos jonkinlaista herkkua, mitä nyyttäriperiaatteella oli paikalle tuotu. Itse toin perunasalaattia ja valkosuklaa-kookos -mansikoita. Juttua riitti ja naurua samoin. Ihana porukka!
Välissä käytiin kierroksella ympäri taloa ja taas kamerat lauloivat. :D (itse kun paikalle suunnistin ja mietin että onkohan tämä nyt oikea talo niin ruokailuhuoneen ikkunasta pilkistänyt valokuvaaja - taisi olla Krisse - paljasti että oikeassa paikassa ollaan :D ) Mutta se talo; ihana lasiveranta (jollaisesta haaveilen), puuhella (josta myös haaveilen), valoa joka suunnasta, vanhoja lattialautoja, ihana nariseva portaikko, tuulessa hulmuava verho, lekottelupaikkoja pihalla, ihania yksityiskohtia joka puolella jnejne. Oi että!

Tämän jälkeen istuttiin vielä sekä ruokailuhuoneen pöydän ääressä, että ulkona omenapuun alla Marikan miehen rakentaman pöytäryhmän ympärillä. Niin ja pengottiin Marikan kirppispusseja, itsekin löysin aimokasan vaatteita - iso osa Marikan ompelemia - vaatteita pikkusiskolle. Kaikenkaikkiaan ihan huippureissu siis taas. Eikä asiaa tehnyt yhtään huonommaksi se, että pääsin käymään myös synnyinkylässäni, jota kohtaan minulla on syvä rakkaussuhde. :)

Tällä kertaa meitä oli paikalla siis Marikan kotona, Heli, Katja, Krisse ja Jessica (ja minä :D ).

Illalla pääsin vielä Jenni Vartiaisen keikalle, kun ystäväni tarjosi minulle ylimääräistä lippua. Kiitos K vielä keikasta! :)

Tänään sitten sataa, taitaa olla siivouspäivä edessä....


Laura

8 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi kiva päivä ja mukavaa, kun ilma tosiaan suosi meitä, että voitiin istuskella myös tuolla omenapuun alla ♥ Marikan koti oli kaunis ja sinä olet jälleen taltioinut sen todella taitavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan huippupaikka istuskella! :) Ja kiitos, Krisse! :)

      Poista
  2. Ihanat kuvat Laura <3 Ja kiitos kehuista :) Oli kyllä kiva päivä teidän kanssa jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja tosiaan kiitos että päästiin kylään! <3

      Poista
  3. Kyllä minua niin harmittaa kun sattui kauan odotettu puistofestari samalle illalle, mieluusti olisin ollut mukana! Tuo Marikan koti näyttää niin ihanalle, olisi ollut kiva itsekin päästä räpsyttämään sisustuskuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen, kun en viimeksi päässyt Krisselle kylään... Mutta onneksi voidaan mennä Marikalle uudestaan, hih! ;)

      Poista
    2. ...ja meillekin saatte varmasti joskus vielä uuden kutsun!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!